Hakkını arayan futbol emekçisine ceza

Sancaktepe yenilgisinin ardından, haftanın ilk idmanına katılmak istemeyen Kütahyasporlu 22 futbolcu, yönetim kurulunun alacaklarını ödemediğini söyleyerek eylem yapma kararı aldıklarını teknik heyete bildirirken, Derviş Hüseyin...

Sancaktepe yenilgisinin ardından, haftanın ilk idmanına katılmak istemeyen Kütahyasporlu 22 futbolcu, yönetim kurulunun alacaklarını ödemediğini söyleyerek eylem yapma kararı aldıklarını teknik heyete bildirirken, Derviş Hüseyin Güner dışındaki 22 futbolcu kararlarından dönüş olmayacağını söyledi. Futbolcular adına takım kaptanı Fatih Sercan Ekinci, telefonla yönetim kurulu başkanı Ramazan Yıldırım ve Asbaşkan Osman Baş’ı arayıp, “siz gelip bize alacaklarımız ile ilgili gerekli izahatı yapmadan idmana çıkmıyoruz'' dediği öğrenildi. İdman saatinden iki saat sonra Kütahyaspor tesislerine giden bazı yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyetle toplantı yaptıktan sonra akşam saatlerinde 3 futbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Salı günü sabah saatlerinde Kütahyaspor tesislerine gelen eski Kütahya milletvekili Hüsnü Ordu, kadroda kalan 20 futbolcu ile yaklaşık iki saat süren bir toplantı yaptı. Yapılan toplantının ardından, yönetim kurulu üyelerinden bazıları tekrar futbolcular ile görüşerek son durumu masaya yatırıp, Cumartesi günü oynanacak olan Beylerbeyi maçına konsantre olmalarını istediler. Dün yapılan idmana kadro dışı bırakılan futbolcular dışında Derviş Hüseyin Güner ve kaleci Mehmet Dilaver izinli oldukları gerekçesi ile katılmadılar.

Alınan bilgiye göre kaleci Mehmet Dilaver’in de sözleşmesinin feshedileceği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Altay Bayındır Transferi İçin Manchester United'la Masaya Oturuyor!
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
Sergen Yalçın, Beşiktaş İddialarına Cevap Verdi
Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Semih Kılıçsoy için Fulham'dan 15 Milyon Euroluk Teklif!
Beşiktaş'tan Patrick Schick atağı geldi!