'Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çekti'

ATV'de gösterilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenleri şoke eden bir olay ortaya çıktı! Mehmet isminde bir adam, 2 aydır kayıp olan eşi Güllü'yü bulmak için programa geldi. Bu sırada Güllü'nün yeğeni Ahmet, canlı yayında şoke eden bir itirafta bulunmuş oldu. Kan donduran itirafı!

ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programında Müge Anlı'yla birlikte yer alan Mehmet, yardım istedi ve eşi Güllü'nün 2 aydır kayıp olduğunu söyledi. Güllü Ahmet'in yeğeni canlı yayında söyledikleri kamuoyunu şok etti.

Ahmet, Güllü teyzesinin birçok erkekle birlikte olduğunu ve dolandırıcılık yaptığını anlatırken, Ahmet anneannesi ve Güllü teyzesinin adamı öldürüp etini kestiğini söyledi. Bir değirmen

Genç, büyükannesinin yaşadığı olayı hatırlayınca kötü hissettiğini belirterek, "O kokuyu burnumdan çıkaramıyorum, hatırlamıyorum" dedi.

Ahmet, cinayeti görmediğini ancak teyzesi Güllü ile büyükannesinin birbirleriyle konuştuklarını duyduğunu söyledi. Genç adam, canlı yayında teyzesinin telefonda birisini tehdit ettiğini duyduğunu da belirterek, "Adamı öldürdük, kıyma makinesinden çıkarıp lavaboya döktük. Kanını temizleyeceğiz, korkmuyoruz" dedi. Kimseye bir şey yapmayacağız."

GÜLLÜ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ!


Ahmet ayrıca teyzesinin, adamın parasını alıp onu öldürdüklerini kendisine itiraf ettiğini, adamın amcasını öldürmeye kalkışınca on eve çağrıldığını, tartıştığını ve bıçaklandığını söyledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.