Halep'te bir mahalle daha cihatçılardan kurtarıldı

Filistinli gönüllülerin oluşturduğu Kudüs Tugayı'nın desteğiyle geçtiğimiz haftalarda Halep merkezi ve doğu mahallelerinde operasyona başlayan Suriye Ordusu, bir bölgeyi daha tamamen kontrol altına almak üzere.Kürtlerin yoğunlukta...

Filistinli gönüllülerin oluşturduğu Kudüs Tugayı'nın desteğiyle geçtiğimiz haftalarda Halep merkezi ve doğu mahallelerinde operasyona başlayan Suriye Ordusu, bir bölgeyi daha tamamen kontrol altına almak üzere.

Kürtlerin yoğunlukta olduğu ve YPG'nin kontrolünde olan Şeyh Maksud mahallesinin yanında bulunan Bustan el-Paşa'da taarruz başlatan birlikler, dün gece aldığı bölgelerle birlikte mahalleyi büyük oranda kontrol altına almış oldu.

Bustan el-Paşa içerisinde ÖSO'ya bağlı Nureddin Zengi militanlarının karargahı olan Spor kompleksi ile birlikte yurtlar bölgesini ve Fen okulunu da kontrol altına alan birlikler, mahalle içerisinde cihatçıların kontrolünde bulunan son noktalarda çatışmaya devam ediyor.

ÖSO'ya bağlı örgüt söz konusu bölgenin yakınlarında geçtiğimiz ay Filistinli bir çocuğu başını keserek katletmiş, ardından Suriye Ordusu örgütün bölgedeki birimlerini imha etmişti:

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
ABD istihbaratı, Navalni'nin ölüm emrini Putin'in vermediğini tespit etti
Japonya, Fuji Dağı'ndaki turist sorununa çözüm arıyor: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek
Bu Marka Maden Suyunu Sakın İçmeyin: İçinde Dışkı Tespit Edildi!