Halil Dervişoğlu'nun Penaltı Zaferi: Galatasaray'ı Zaferle Buluşturan An!

Galatasaraylı Halil Dervişoğlu, Bandırmaspor'a penaltıdan attığı golle sezonun 4. golünü kaydetti. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçta 90 dakika sahada kalan futbolcu, takımına önemli bir galibiyet katkısı sağladı.

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Bandırmaspor'a karşı sergilediği etkileyici performansla takımını galibiyete taşıdı ve sezonun dördüncü golünü kaydetti.

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN PENALTIDAN ATTIĞI GOLLE GOL SAYISI 4'E ÇIKTI

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Bandırmaspor'a karşı penaltıdan attığı golle sezonun 4. golünü kaydetti.

Maçta 11'de başlayan ve 90 dakika boyunca sahada kalan Halil, penaltı öncesinde Barış Alper Yılmaz ve Tete ile taş-kağıt-makas oynayarak penaltıyı kazandı ve gole dönüştürdü. Bu sezonki gollerinin 2'sini Türkiye Kupası'nda, diğer 2'sini ise UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde atmış oldu.

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN KATKISI: GALATASARAY - BANDIRMASPOR MAÇI

Galatasaray'ın Bandırmaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında, Halil Dervişoğlu ön plana çıktı. Trendyol 1. Lig takımına karşı attığı penaltı golüyle bu sezonki gol sayısını 4'e çıkaran Halil, takımına önemli bir destek sağladı. Maçın 36. dakikasında penaltıyı gole çeviren Halil, skoru 2-0'a getirdi. Oyun öncesi Barış Alper Yılmaz ve Tete ile taş-kağıt-makas oynayarak penaltı vuruşunu kazanan Halil, soğukkanlılığını sahaya yansıttı. 24 yaşındaki futbolcu, 4 golünün 2'sini Türkiye Kupası'nda ve 2'sini de UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde kaydetti. Maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika boyunca sahada kalan Halil, etkili performansını sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Tadic'in Ayrılığına Yedek Planla Hazırlanıyor: Saint-Maximin Transferi Gündemde
Quad Milli Takımı, Antalya'da Tarih Yazdı: Finale Yükseldi
Hakan Çalhanoğlu İle Inter Milan: Serie A Zaferi ve Dünya Futbol Ödülleri Adaylığı!
Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain'den Ayrılacağını Duyurdu: Real Madrid'e Mi?
Galatasaray, 23 yıllık tarihinde finansal başarılar elde ediyor