Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında gözaltına alınanların emniyet sorgusu başladı

Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş evinin yakınlarında silahlı saldırıda öldürülmüştü

Kıbrıs'ta öldürülen organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in ifşaatlarında yer alan Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında gözaltındaki içlerinde Mustafa ve Faysal Söylemez'in de bulunduğu 6 şüphelinin ifadelerinin alınmaya başlandığı belirtildi. 

Kıbrıs'ta öldürülen Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile 2 adamı gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Falyalı cinayeti soruşturmasında İstanbul'da gözaltı sayısı 6'ya yükseldi. Gözaltına alınan son üç kişiden birinin de Mustafa Söylemez 'in kardeşi Faysal Söylemez olduğu belirtildi.

Öte yandan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti emniyet güçleri ile sağlanan yazışmalar ve görüşmeler sonucunda doğrultusunda, soruşturmanın İstanbul ayağında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 6 şüphelinin ifade işlemlerinin başlandığı öğrenildi.

Ayrıca,10 Şubat Perşembe günü gözaltına alınan Mustafa Söylemez ve 2 şüphelinin gözaltı süresinin uzatılmasına ilişkin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Elle Yapılıyor, 25 Dakika Bekletiliyor: Taleplere Yetişemiyor!
Meteoroloji'den açıklama: Salıdan itibaren sıcaklıklar artacak
Çikolatadaki kriz onu da vurdu: Sıvı altında kıtlık alarmı!
'Kobra Murat'ın Nasıl Ortaya Çıktığını Bir Bir Anlattı!
Jean Paul Sartre ve Aime Cesaire!