Halil öğretmene hakaret eden Yalova Valisi'ne takipsizlik

Öğretmen Halil Serkan Öz, kendisine destek için düzenlenen yürüyüşte kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun geçtiğimiz yıl ziyaret etmek için gittiği Yalova Termal Fen Lisesi'nde, kılık...

Öğretmen Halil Serkan Öz, kendisine destek için düzenlenen yürüyüşte kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.
Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun geçtiğimiz yıl ziyaret etmek için gittiği Yalova Termal Fen Lisesi'nde, kılık ve kıyafeti nedeniyle öğrencilerin arasında azarladığı öne sürülen Matematik Öğretmeni Halil Serkan Öz, kendisine destek vermek için düzenlenen yürüyüşte kalp krizi geçirip öldü.

Bu olaydan sonra Eğitim Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ile Yalova Termal Fen Lisesi öğretmeni Özgür Girişen, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na Vali Cebiroğlu’nun öğretmen Öz’e hakaret ve tehdit ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı inceleme sonucu geçtiğimiz 6 Kasım tarihinde takipsizlik kararı verdi. Bunun üzerine Eğitim Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ile Yalova Termal Fen Lisesi öğretmeni Özgür Girişen, Bursa Sulh Ceza Mahkemesi’ne savcılığın kararına itiraz başvurusunda bulunuldu. Mahkeme, itirazın reddine karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ayda 30 bin TL maaş var fakat kimse bu işi yapmak istemiyor!
Şikayet etmeye bayılan 3 burç!
Yerli dijital cüzdan, yurt dışı faaliyetlerine Azerbaycan ile başlıyor!
Suikastin Ardındaki Detaylar Gün Yüzüne Çıktı: Sinan Ateş Cinayetindeki Kuryenin Görev Tamam Pozu!
Ünlü maden suyunda bakteri bulundu: 2 milyon şişe imha edildi