Halk, Maçka Parkı’na sahip çıkmak için bugün İBB önünde toplanıyor

ABC Haber MerkeziGeçtiğimiz yıllarda pek çok parkın ve yeşil alanın yok edilip yerine AVM, otopark ve inşaat yapılması örneklerine bir yenisi daha ekleniyor. İBB’nin onayından geçtiği Maçka Parkı’nın girişine tünel yapılması...

ABC Haber Merkezi

Geçtiğimiz yıllarda pek çok parkın ve yeşil alanın yok edilip yerine AVM, otopark ve inşaat yapılması örneklerine bir yenisi daha ekleniyor. İBB’nin onayından geçtiği Maçka Parkı’nın girişine tünel yapılması kararı alındı. Başta Beşiktaş ve Şişli halkının yer aldığı ''''Maçka Parkı hepimizin’’ ve ''’Maçka için İBB önüne’’ sloganları altında tüm İstanbullular bugün 13.00’da yapılacak İBB önündeki toplanma eylemine davet edildi.

Duyuruda ''’21 Şubat Çarşamba günü 13.00’da İBB(Saraçhane) önündeyiz! Maçka Parkı’na Sahip Çıkalım! Yarın Geç Olmadan!’’ sözleri yer aldı.

Yayınlanan bildiride ''’Umudumuzdan da, direncimizden de ve elbette parkımızdan da vazgeçmeyeceğiz!’’ cümlesi dikkat çekiciydi.

Maçka Parkı bildirisi

CANAN KAFTANCIOĞLU’NDAN DESTEK

Maçka Parkı bildirisinin Tweet’ter adresinden yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin parti meclisi üyesi ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bu eyleme katılarak destek vereceğini açıkladı.

Kaftancıoğlu’nun twitter’dan paylaştığı yazı şöyle: ''''İBB CHP Meclis Grubu'nun bilimsel ve haklı itirazlarına rağmen uygulamaya konulan planları kabul etmiyoruz. Maçka Parkı'na sahip çıkmak için ben de yarın 13.00'te İBB önünde olacağım.’’

Maçka Parkı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hadise Geri Dönüyor: Sing Again'de Jüri Koltuğunda!
İletişim Başkanlığı Duyurdu: Emine Erdoğan İçin Helikopter Pisti İddiaları!
"Kızılcık Şerbeti" yine zirvede!
İstanbul Küçükçekmece Çukur Faciası: 4 İBB Çalışanı Gözaltında
Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Burhan'ın Oğlunun Ankara'daki Cenazesi Geniş Katılımla Gerçekleşti