Halo 2 geri dönüyor! 2004 senesinde çıkış yapmıştı: Tekrardan çok oyunculu oynanabilecek

20 senenin peşinden Halo 2 geri dönüyor! 2004 senesinde çıkış yapmıştı! Popüler oyun aynı zamanda tekrardan çok oyunculu olacak! İşte ayrıntılar...

Halo 2, ilk çıkışının üstünden neredeyse yirmi yıl geçmesine rağmen, serinin hayranları tarafınca geliştirilen bir proje yardımıyla yeniden yaşam buluyor. Bu proje, Halo 2 multiplayer için sunucuların yeniden açılmasını sağlayarak, oyunun hayranlarını bir araya getiriyor.

İlk Xbox konsoluyla birlikte erişilebilir hale gelen Xbox Live hizmeti, bazı oyuncular tarafınca Project Insignia adlı proje ile yeniden geliştirildi. Bu projenin duyurduğu habere göre, Halo 2 için sunucular bugün itibarıyla açılıyor. Bu sayede oyuncular, Team Slayer gibi ikonik modlarda yeniden online maçlara katılabilecekler.

HALO 2 MULTIPLAYER GERİ DÖNÜYOR

Microsoft'un 2010 senesinde Xbox konsolları için Xbox Live desteğini durdurmasıyla birlikte, Halo 2 gibi dönemin önemli oyunlarının çok oyunculu modları kapanmıştı. Ancak Insignia projesi, Xbox Live'ın altyapısını kopyalayarak çok oyunculu deneyimi geri getirmeyi hedefliyor.

Şu anda 10 binden fazla Xbox kullanıcısı, 200'e yakın oyunu denemek için Insignia'ya kaydoldu. Proje liderleri, bu sayının zamanla artacağına inanıyorlar. Bu proje, Master Chief Collection gibi resmi seçenekler haricinde Halo 2'ye erişmek isteyen oyunculara alternatif bir yol sunuyor.

Projenin ne kadar başarılı olacağı belirsiz olsa da, açıldığında birçok ikonik Xbox oyununun da canlanacağı öngörülüyor. Oyuncular, eski oyunların sunucularına girerek nostaljik bir tecrübe yaşayabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çiftçilik hayranları için heyecan verici haber! Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı!
Yapay zekanın babası Hinton, devletlerin kesinlikle yapması gerekenleri açıkladı
Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Küçükşabanoğlu: Türkiye’de yapay zekâ marka oluşturacağız
İki şirket "Air Pro' ibaresi için kapıştı
Gökbiliminde Yeni Keşif: Kartal Bulutsusu'ndaki Yaratılış Sütunları