Haluk Bilginer, "Ray Donovan"ın Türkiye Uyarlamasında Başrolde!

Haluk Bilginer, Ray Donovan'ın Türkiye uyarlamasında Mickey Donovan olarak başrolde! Ünlü karakterin çekişmeli dünyasına usta oyuncunun yorumu merak konusu. Senaryo ve yönetmen detayları ise hala sır gibi saklanıyor.

 

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Ray Donovan'ın Türkiye uyarlamasında Mickey Donovan olarak başrolde yer alacak. Jon Voight'un unutulmaz performansını Türk izleyicisiyle buluşturacak olan Bilginer'in, karakterin karmaşık dünyasına nasıl bir yorum getireceği büyük merak konusu. Ancak, senaryo ve yönetmen detayları hala gizemini koruyor. Ray Donovan hayranları, heyecanla proje hakkındaki gelişmeleri bekliyor.

Usta oyuncu Haluk Bilginer, son yılların en dikkat çeken ABD yapımı dizilerinden biri olan Ray Donovan'ın Türkiye uyarlamasında başrolde olacak.

Ray Donovan, 2013-2020 yılları arasında yedi sezon boyunca gösterilmiş ve geniş bir hayran kitlesi kazanmıştı. Şimdi, Orchestra Content yapımcılığında Türk seyircisiyle buluşacak. Bilginer, dizide Jon Voight'un unutulmaz performansıyla Mickey Donovan karakterine hayat verecek. Zengin ve ünlülerin kirli işlerini halleden Mickey Donovan, aile hayatında ise tam bir kaos içindedir. Usta oyuncunun bu zorlu ve çelişkili karaktere nasıl bir yorum getireceği büyük bir merak konusu.

Ray Donovan uyarlamasının senaryosu ve yönetmeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, projenin gelişmelerini heyecanla bekliyoruz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.