Haluk Levent, Barış Akarsu için ücret istemedi

Her yıl Amasra Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Akarsu anma ve müzik etkinlikleri bütçe yetersizliği nedeniyle iptal edilmişti. Haluk Levent, twittter üzerinden Amasra Belediyesi'ne "Kaldırdığınız festivali tekrar yapın....

Her yıl Amasra Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Akarsu anma ve müzik etkinlikleri bütçe yetersizliği nedeniyle iptal edilmişti. Haluk Levent, twittter üzerinden Amasra Belediyesi'ne "Kaldırdığınız festivali tekrar yapın. Festivale sponsor bulup ben de ücretsiz çıkacağım" demişti. Bunun üzerine Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Haluk Levent'le konseri ortak düzenlediklerini belirterek "Ünlü rock şarkıcı Haluk Levent 8 Temmuz Cumartesi günü Barış Akarsu anısına konser verecek. Tüm Bartın ve Amasra halkı ile Barış Akarsu hayranlarını konsere davet ediyoruz." açıklamasında bulunmuştu. 

Haluk Levent, Barış Akarsu Festivali'nde konser için sahnede olduğunu Twitter üzerinden hayranlarına duyurdu. Levent, "Belediyenin bütçesi yok. Para isteyen de yok. Sahnedeyiz." dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
Çinliler nihayet bunu da gerçekleştirdi! 440 bin TL'ye sıfır lüks otomobil
Lexus Türkiye, yeni SUV modeli LBX'i tanıttı: İşte fiyatı
Herkes Mercedes, BMW ve Audi yerine bu aracı alacak!