Haluk Levent, çadırda kalan depremzede şehit ailesine ev aldı

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in deprem çadırında yaşayan ailesi için harekete geçti. Levent ve Kaya, şehit Özdemir’in depremzede ailesine ev aldı. Eşya masraflarını ise müzisyen...

Haluk Levent, komedyen Hasan Can Kaya ile birlikte, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı sözleşmeli er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Levent, evin eşyalarını müzisyen Melek Mosso'nun karşılayacağını belirtti.

ÇİFTE STANDART ELEŞTİRİSİ VE YARDIM ÇAĞRISI

Sosyal medyada konuyla ilgili paylaşım yapan Haluk Levent, Türkiye'deki çifte standart anlayışına dikkat çekti. Müzik yapana ve konser verene tepki duyulduğunu, ancak aynı dakikada futbol maçında müzikli oyunlara tepki gelmediğini belirten Levent, bu durumu aşamadığımızı ifade etti. Levent, şehit olduğu günlerde iptal ettiği konserlerin ekonomik zararı olduğunu ve bu nedenle şehit ailelerine konser bağışlamaya başladığını söyledi.

ŞEHİT AİLESİNE EV ALMA KARARI VE TEŞEKKÜRLER

Geçtiğimiz hafta şehit Müslüm Özdemir'in ailesini arayarak çadırda yaşadıkları zorlu şartları öğrendiğini belirten Levent, aileye bir ev bağışlama kararı aldıklarını ifade etti. Ev alımında komedyen Hasan Can Kaya'nın da katkıda bulunduğunu belirten Levent, evin tapusunu aileye teslim ettiklerini ve eşyalarını müzisyen Melek Mosso'nun karşılayacağını açıkladı. Levent, yardımda bulunan tüm dostlarına teşekkür etti.

AİLE 3 GÜN İÇİNDE EVE TAŞINACAK

Ev inşaatının tamamlandığını ve deprem yönetmeliğine uygun olduğunu belirten Levent, ailenin 3 gün içinde yeni evlerine taşınacağını söyledi. Haluk Levent, desteklerinden dolayı Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'e, ev sahibine, emlakçı Taner Barışık'a ve yardım çağrısına yanıt veren sanatçı, dizi oyuncusu ve spor dünyasındaki herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma