Haluk Levent hayranlarını korkuttu! 'Önemli' diyerek kendisiyle ilgili aldığı kararı duyurdu

Ünlü müzisyen Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, stresin şeker hastalığını tetiklemesi nedeniyle doktorlarının uyarısıyla bir süre sosyal medyadan uzak duracağını duyurdu.

Ünlü müzisyen Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını endişelendirdi. Stresin şeker hastalığını tetikleyici etkisi nedeniyle doktorlarının uyarısıyla bir süre sosyal medyadan uzak duracağını duyurdu.

Levent, geçen yıl 24 Mayıs'ta kan değerlerini kontrol ettirdiğini ve yaşadığı stres nedeniyle sağlığının olumsuz etkilendiğini belirtti. Paylaşımında, "Açlık kan şekeri 341, Hba1c 13.5 çıktı. Evet, yanlış görmüyorsunuz, maalesef böyleydi." ifadelerini kullandı.

Bir yıl boyunca sağlıklı beslenme ve spor yaparak değerlerini düşürdüğünü ancak bunun yeterli olmadığını vurgulayan Levent, "Doktorlarım, spor yapsan da sağlıklı beslensen de hayatında stres varsa bunun şekeri tetiklediğini söylediler." dedi. Uzun toplantılar sonucunda alınan kararla, bir süre sosyal medyadan uzak durmasının gerektiği belirtildi.

Haluk Levent, sosyal medyanın kendisinde stres yarattığını düşündüğünü ekleyerek, "Bu süreçte konserlerim, stüdyo çalışmaları ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağım." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.