Haluk Levent, İşten Çıkarılan İşçilerle Sahneye Çıktı: "Elimden Ne Geliyorsa Yapacağım"

Çatalca Belediyesi'nin düzenlediği 23. Erguvan Festivali'nde Haluk Levent, sendikaya üye oldukları için işten çıkarılan Polonez işçileriyle sahneye çıktı. Levent, "İşverenle görüşüyoruz. Umarım yardımımla güzel sonuçlanır ve herkes işine döner. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" dedi.

Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Erguvan Festivali'nin ilk gününde sahne alan Haluk Levent, sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan Polonez işçileriyle birlikte sahneye çıktı. İşçilerle birlikte şarkı söyleyen Haluk Levent, "İşverenle görüşüyoruz. Umarım yardımımla güzel sonuçlanır. Herkes işine döner. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" dedi.

Geleneksel Erguvan Festivali'nin 23'üncüsü Çatalca Belediyesi tarafından düzenlendi ve festivalin ilk gününde sahneye Haluk Levent çıktı. Festival alanını dolduran binlerce kişi, Haluk Levent'in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla coştu.

Haluk Levent, konserin ilerleyen saatlerinde Çatalca'daki Polonez fabrikasında sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan ve 17 Temmuz'dan bu yana direnişte olan Polonez işçileriyle birlikte sahneye çıktı. Levent, 'Mendili Elime Mendil Verdiler Geline' adlı türküyü işçilerle birlikte söyledi.

Sanatçı Haluk Levent, "Geçen hafta Çatalca'ya geldim. Polonez işçilerinin grevi vardı. İşverenle görüşüyoruz. Umarım yardımımla güzel sonuçlanır. Herkes işine döner. Her zaman bir uzlaşmacı olmaya çalışıyorum. Onlar da benim konserimi ziyaret etmişler. Aslında çoğu zorda. Burada oynamamızın sebebi coşkuyu atmak. Çok teşekkür ediyorum. Yakından ilgileneceğim. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" diyerek işçileri alkışlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.