Haluk Levent, Kanserle Mücadele Eden Ablasını Sahneye Davet Etti ve Saçlarını Kazıttı!

Ahbap Derneği'nin önderi Haluk Levent, Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda unutulmaz bir konser verdi. Konser sırasında, kanserle mücadele eden ablasını sahneye davet eden Levent, ablasına destek olmak için saçlarını kazıttı ve birlikte çiftetelli oynadılar..

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın 12. yılında unutulmaz bir konser verdi. Konserinde, uzun süredir kanserle mücadele eden ve kemoterapi gören ablasını sahnede ağırladı.

Abla-kardeş ikilisi, seyircilerin coşkusunu artıran bir an yaşadı; sahnede birlikte çiftetelli oynadılar. Ancak bu sadece müzik dolu anların bir kısmıydı. Haluk Levent'in, ablasının moralini yükseltmek amacıyla kendi saçlarını kazıttığına dair paylaşımı dikkat çekti.

Levent, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları dökülmüştü. Ben de onunla dayanışma içinde olmak için saçlarımı kazıttım. İkimizin de saçı kısacık şimdi. Geçen gün, kemoterapi sonrası Adana'daki konserime gelmişti. İlk başta çiftetelli şarkıları pek tercih etmezdim ama paylaşınca ne kadar güzel olduğunu gördüm" dedi.

Bu duygusal an, sadece müzikle sınırlı kalmadı; aynı zamanda bir ailenin dayanışma ve sevgi dolu bir örneğini de ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!
Michael Schumacher'in Tedavi Masrafları İçin Satışlar: Formula 1 Efsanesinin Zorlu Mücadelesi
"Bu ülkeye bahar 105 yıldır Samsun’dan gelir!"
19 Mayıs'ta çalışan asgari ücretliler için 850 TL ek ödeme!