Haluk Levent'e adaylık teklif edildi mi? CHP'den açıklama geldi!

CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na mevcut başkan Lütfü Savaş'ı aday göstermesi sonrası tartışmalar sürerken, partinin Haluk Levent'e teklif götürdüğü ama sanatçının kabul etmediği açıklandı.

CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Lütfü Savaş'ı aday göstermesiyle başlayan tartışmalar devam ederken, parti yetkililerinden Haluk Levent'e adaylık teklifi götürüldüğü ancak sanatçının bu teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.

CHP'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Haluk Levent'in adaylık iddialarına yanıt verdi.

Yücel, "Hatay meselesi gündeme gelmedi. Dolayısıyla kurumsal düzeyde Haluk Levent ya da başkasına adaylık teklif edilmesi söz konusu değil. Hatay adayı mevzusunda toplantımızın ikinci bölümünde böyle bir görüş teklif gelirse değerlendiririz" dedi.

Ayrıca, CHP'nin geçmişteki ittifaklarının artık geride kaldığını belirterek, yerel seçimlerde siyasi partilerin istedikleri adayı çıkartabileceğini vurguladı.

CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için teklif aldığını sosyal medya üzerinden paylaşan Haluk Levent ise, siyasete girmeyeceğini ve sadece AHBAP başkanı olarak kalmaya devam edeceğini belirtti.

Levent, "Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var" ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.