Haluk Levent'e KKTC'de Vatanseverlik Ödülü Verildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) etkinlik gösteren Milli İradeye Saygı Platformu (MİSP) tarafınca sanatçı Haluk Levent'e 'Vatanseverlik Ödülü' verildi. Ödül törenine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ve birçok davetli katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren Milli İradeye Saygı Platformu (MİSP), sanatçı Haluk Levent'e "Vatanseverlik Ödülü"nü takdim etti.

MİSP'nin geleneksel olarak düzenlediği "Vatanseverlik Ödülü" töreni, başkent Lefkoşa'daki Golden Tulip Otel'de gerçekleşti. Törene, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, bakanlar, milletvekilleri, kurum temsilcileri ve davetliler katıldılar.

Bu yıl, özellikle Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin uluslararası alanda tanıtımına katkı sağlayanlara verilen "Vatanseverlik Ödülü"ne layık görülen isimler arasında sanatçı Haluk Levent de yer aldı.

Tatar, törende yaptığı konuşmada, MİSP'nin çalışmalarını takdirle izlediklerini vurgulayarak, özellikle deprem felaketinde ortaya konan çabaların çok kıymetli olduğuna dikkati çekti.

KKTC'den voleybol turnuvası için Adıyaman'a giden öğrencilerin kaldığı İsias Otel ile ilgili devam eden davanın takipçisi olacaklarını dile getiren Tatar, "Deprem sürecinde tek yürek olduk, acılar bizi birleştirdi. Kaybettiğimiz insanlarımızı unutmamız mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Haluk Levent de "Hangi siyasi partiye, düşünceye ait olursanız olun ama milli olun, şeklinde benim de düşüncelerim vardır. Milli duruş önemlidir." dedi.

Deprem sürecinde yaraları sarmak için KKTC'den de birçok kişi ve kuruluştan destek aldıklarını vurgulayan Levent, destek olanlara Ahbap Derneği adına teşekkür etti.

Programda Haluk Levent'e "Vatanseverlik Ödülü"nü KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Anne babalar dikkat! El yazısı, düşünme ve öğrenmeyi nasıl etkiliyor?
Güneş patlaması nedir? Güneş patlamasının etkileri nelerdir?
Zeynep Bastık'tan kötü haber: Bıçak altına yatıyor!
12 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumu silindi! 'Mert Demir çok kibirli biri'!