Haluk Levent'in hayatını anlatacak filmin yönetmeni belli oldu

"Yollarda Vururum Seni" filmi, Haluk Levent'in renkli yaşamını ve gençlik yıllarını mizahi bir dille beyazperdeye taşıyor. Yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın imzasını taşıyan projede, Levent'in Trakya'da gerçekleştirdiği 12 saatlik rekor konser hikâyesi öne çıkacak.

KEM YAPIM tarafından hayata geçirilecek "Yollarda Vururum Seni" filmi, Haluk Levent'in renkli yaşamını ve gençlik yıllarını mizahi bir dille beyazperdeye taşımanın yanı sıra sanatçının müziğe ve hayata bakış açısını da derinlemesine ele alacak. Yönetmen koltuğunda, "Garip Bülbül Neşet Ertaş," "Kördüğüm" ve "Yüzleşme" gibi önemli yapımlara imza atan Ömer Faruk Sorak'ın oturması, filmin beklentilerini oldukça yükseltiyor. Sorak'ın, Haluk Levent'in enerjisini ve samimiyetini etkili bir şekilde aktaracağı düşünülüyor.

Filmde ayrıca, Haluk Levent'in 2004 yılında Trakya'da gerçekleştirdiği 12 saatlik maraton konserinin Türk müzik tarihinde nasıl bir iz bıraktığına da vurgu yapılacak. "Yollarda Vururum Seni," sadece Haluk Levent'in müzik kariyerini değil, aynı zamanda onun yardımseverliği ve hayat felsefesini de beyazperdeye yansıtmayı amaçlıyor. İzleyicileri, Haluk Levent'in dünyasına eğlenceli ve düşündürücü bir yolculuğa çıkaracak bu yapım için sabırsızlanılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.