Haluk Levent'ten alkış toplayan hareket! Konseri yarıda kesti!

Haluk Levent, Bilecik'in Söğüt ilçesinde gerçekleşen "Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri" kapsamında verdiği konserle binlerce kişiye keyifli anlar yaşattı. Konser sırasında performansına ara veren Levent, bir kağıt helva satıcısını fark etti.

Haluk Levent, Bilecik'in Söğüt ilçesinde gerçekleşen "Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri" kapsamında verdiği konserle binlerce kişiye keyifli anlar yaşattı. Konser sırasında performansına ara veren Levent, bir kağıt helva satıcısını fark etti. Sanatçı, satıcının helvalarını başının üstüne koyarak izleyicilerin arasına karıştı ve helva satışı yaparak izleyicilere farklı bir deneyim sundu.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 743. "Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri" kapsamında verdiği konserle yoğun ilgi gördü. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte sevilen şarkılarını seslendiren Levent, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Konser sırasında AHBAP Derneği'yle tanınan yardımsever sanatçı, bir kağıt helva satıcısının zorlandığını fark etti. Levent, sahneden inerek satıcının helvalarını başının üstüne koydu ve halk arasında dolaşarak helva satışı yaptı. O sırada doğaçlama bir şarkı besteleyip seslendiren sanatçı, büyük beğeni topladı.

Konserin sonunda Levent, tüm helvaları satın alıp seyircilere dağıttı. Sahneye geri döndüğünde, "Sabahtan beri satmaya çalışıyordu, ben de yardımcı olmak istedim. 30 yıllık sahne hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım," diyerek satıcıya sarıldı ve izleyicilerden alkış aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.