Haluk Levent’ten Amasya’da tribünde konser verdi

Ünlü sanatçı Haluk Levent konser için geldiği Amasya'da stadyumda sahnenin ses sistemi yağmur nedeniyle çalıştırılamayınca tribüne çıkıp okuduğu sarkialr ile dikkat çekti! Haluk Levent tribünde konser vermiş oldu.

Konser için Amasya'ya gelen ünlü sanatçı Haluk Levent, yağmur nedeniyle stadyumun sahnesinde ses sistemi çalışmayınca tribüne çıkarak söylediği şarkılarla sevenlerine ilham kaynağı oldu.

 

HALUK LEVENT COŞKUSU YAŞANDI 

Amasya 12.-22.6. Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Stadyum 12.6'da kurulan sahne ses sistemi yoğun yağış nedeniyle kullanılamadı. Yağmurun dinmesinin ardından konser salonuna gelen Haluk Levent, ilk olarak sahneye çıkarak hayranlar arasında şarkılarını söylemeye başladı. Daha sonra yeşil alanın kenarına inerek popüler şarkılarını tek başına söylemeye devam etti. Genç müzisyenin yanından ayrılmayan ve şarkıya eşlik eden Haluk Levent'e de izleyicilerden ayra ikram edildi. Misket Eller Kadın İnisiyatifi Kooperatifi Başkanı Şükran Bozkurt'un getirdiği ayranı içip teşekkür eden sanatçı, büyük bir konser daha vermek üzere kente geleceğini söyledi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği konseri Amasya Valisi Yılmaz Doruk, CHP Genel Başkan Yardımcısı Reşat Karagöz ve Amasya Turgay Belediye Başkanı Sevindi de izledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.