Haluk Levent'ten Sürpriz Açıklama: Teknik Direktör Yardımcısı Oluyor!

Sevilen sanatçı Haluk Levent, gelecek sezon Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da teknik direktör yardımcısı olarak görev alacağını duyurdu. Hatayspor'un da bu yenilikçi motivasyon yönteminden fayda sağlaması bekleniyor.

Haluk Levent, Hatayspor Teknik Direktör Yardımcısı Oldu

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Hatayspor'da teknik direktör yardımcısı olarak yeni bir göreve başladı. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat ile anlaştıklarını ve bu görevi para almadan üstleneceğini duyurdu.

Levent açıklamasında şunları söyledi: "Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat ile anlaştım. Artık teknik direktör yardımcısıyım. Para almayacağım. Görevim her maçtan önce futbolculara telefonla görüntülü bağlanıp şarkı söyleyip peşinden 'haydi çocuklar' diyerek motive etmek. Sabırsızca bekliyorum."

Haluk Levent’in bu sürpriz görevi sosyal medyada büyük ilgi topladı ve taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Sanatçı, futbolcuları motive etmek için kullanacağı yöntemle dikkat çekerken, Hatayspor'un da bu yenilikçi motivasyon yönteminden fayda sağlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.