Hamas'ın Gücü: Basem Naim'in Açıklamaları Gündemde!

Üst düzey Hamas yetkilisi Basem Naim, Hamas lideri Yahya Sinwar'ın ölümü sonrası yaptığı açıklamada, liderlerin öldürülmesinin Hamas'ı ortadan kaldıramayacağını vurguladı.

Üst düzey Hamas yetkilisi Basem Naim, Hamas lideri Yahya Sinwar'ın ölümü sonrası yaptığı açıklamada, liderlerin öldürülmesinin Hamas'ı ortadan kaldıramayacağını vurguladı. Naim, "Hamas, özgürlük ve haysiyet arayan insanlar tarafından yönetilen bir kurtuluş hareketidir ve bu ortadan kaldırılamaz" ifadelerini kullandı.

İSRAİL'İN STRATEJİSİ


Naim, Hamas liderlerinin öldürülmesinin hareketin popülaritesini artırdığını belirterek, "Görünen o ki İsrail, liderlerimizi öldürmenin hareketimizin ve Filistin halkının mücadelesinin sonu anlamına geldiğine inanıyor" dedi. Bu açıklamalar, Hamas'ın liderlik kaybına rağmen güçlenmeye devam edeceği mesajını taşıyor.

SİMGELERİMİZİ KAYBETMEYECEĞİZ


Naim, Hamas'ın her defasında daha güçlü hale geldiğini ve öldürülen liderlerin, gelecek nesillerin özgür Filistin mücadelesinde birer simge haline geldiğini dile getirdi. "Hamas, sadece bir örgüt değil; özgürlük mücadelesi veren bir halkın temsilcisidir" diyerek durumu özetledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.