Hamas'tan Yeni Görüntüler: Esirler İsrail'i suçladı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 7 Ekim 2023'ten beri sürüyor. Hamas, esirler Carmel Gat ve Alexander Lobanov'un ölmeden önceki görüntülerini yayınladı. Lobanov, İsrail hükümetini suçlayarak, 'Anlaşma yapmamak için bizi öldürmeye çalışıyorsunuz' dedi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 7 Ekim 2023'ten bu yana devam ediyor.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları, 1 Eylül'de Gazze Şeridi'nde cansız bedenlerine ulaşılan İsrailli esirler Carmel Gat ve Alexander Lobanov'un ölmeden önce kaydedilen görüntülerini yayınladı.

"ANLAŞMA YAPMAMAK İÇİN BİZİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ"

Görüntülerde konuşan Lobanov, 7 Ekim'de Reim bölgesinden kaçırıldığını belirterek, zor şartlar altında bulunduklarını ve yiyecek, su, elektrik ve temizlik malzemeleri gibi temel ihtiyaçlardan yoksun bırakıldıklarını söyledi. Lobanov, korktuklarını ve İsrail saldırılarında ölmemeleri için 10 kez farklı yerlere transfer edildiklerini ifade etti. İhmal edildiklerini ve İsrail hükümetinin başarısız olduğunu dile getiren Lobanov, "Şimdi de bizim serbest kalmamız için yürütülen her girişimde başarısızlığa devam ediyorsunuz. Anlaşma yapmamak için bizi öldürmeye çalışıyorsunuz" dedi. Arkasında hamile eşini, 2 yaşındaki oğlunu ve hasta anne ve

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.