Hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri bebeğinin babası hakkında konuştu! O bir memur!

Daha önce verdiği röportajlarda "Kesinlikle anne olmak istemiyorum" diyen Gonca Vuslateri, şu sıralar hamile. Bebek bekliyor ! Bebeğinin babasının kim olduğunu söylemeyen ünlü oyuncu, mesleği hakkında ise küçük bir ipucu verdi. Bebeğinin babası hakkında..

 

Kayboldum, annelik ritüellerinde görülür müyüm bilmiyorum ama hayatım çok yolunda gidiyor. Mükemmel bir erkek arkadaşım var. Ve 'bu adamı' ilk gördüğümde; ne dediysem O hala aynı adam. Sanırım her zaman o. Ama o ünlü değil. Var olmayı istememe demokratik hakkı! Ve öyle olacak. Herkes baba olamaz. O bir baba adayı... O ne isterse öyle olacak!

GONCA VUSLATERİ BEBEK BEKLİYOR! BABA ADAYI İSE MEMUR!

Bebek haberini duyunca aklıma elbette evlilik gelir. Bir zamanlar evlendim. Gelinlikleri, takıları, seramikleri, pastaları ve hamur işlerini sevmiyorum çünkü çok rahatsız edici!

Bütün düğünlerde berbat ses sistemleri var. Benim evlilik hakkındaki görüşüm budur. Aile hukuku bunların başında geliyor, olmalı. Çocuğun kişilik hakları için. Ama havalar soğuk, havalar ısınınca düğünü yapacağım.''

Dün bir programa katılan Vuslateri şimdi de sevgilisinden bahsetti. Çocuğunun babasının memur olduğunu söyleyen ünlü isim şu ifadeleri kullandı:

"Levent'le ilişkimize başladığımızda başka sektörden biriyle barışıktım. O memur! 

"Memurluk, hayatıma ve alanıma uzak bir yer, benimki işin gazetecilik tarafı, biraz provokatif. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak hiç bir noktamız yok."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.