Hamit Altıntop: "TFF’de İletişim Sorunları Yaşadım, Kendimi Doğru İfade Edemedim"

Eski TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, TFF’deki yöneticilik döneminde iletişim sorunları yaşadığını ve kendini doğru ifade edemediğini söyledi. Altıntop, Türk futbolunun saha içinden gelen deneyimli isimlere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, futbolun geleceğine olumlu baktığını belirtti.

Eski TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, "Türk futbolunun bana ihtiyacı var" sözlerine açıklık getirerek, TFF'deki yöneticilik döneminde iletişim sıkıntıları yaşadığını ve kendini doğru ifade edemediğini belirtti. Hürriyet'e yaptığı özel açıklamalarda, Altıntop, gönüllü olarak çalıştığını ve Türk futboluna katkı sağlamak için çaba sarf ettiğini söyledi.

Açıklamalarında pişmanlıkları olduğunu dile getiren Altıntop, "Kendimi doğru ifade edemedim. İletişim konusunda eksikliklerim vardı," diyerek, Türk futbolunun saha içinden gelen deneyimli isimlere ihtiyacı olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türk futbolunun geleceğine olumlu baktığını ve doğru hamlelerle yükselişte olacağını ifade etti.

Stefan Kuntz ile ilgili soruya yanıt verirken, o dönemde Kuntz'un doğru bir tercih olduğunu belirten Altıntop, "Kuntz, yenilenme süreci için doğru bir seçimdi, Montella da aynı şekilde," dedi. Milli takımlar ve altyapılardaki sorunlara çözüm üretmeye çalıştığını belirten Altıntop, futbolun sadece saha içinde değil, saha dışında da doğru yönetilmesi gerektiğini öğrendiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.