Hamit Altıntop Viyana'da Türk Taraftarlarla Buluşarak, Motivasyon Sağladı!

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, sürpriz bir ziyaret yaptı! 26 Mart 2024 tarihinde Viyana'da Avusturya maçı öncesi düzenlenen imza gününde bir araya geldi. Türk taraftarlarla coşkulu bir atmosferde bir araya gelerek, motivasyon sağladı!

Futbol takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında özel bir maç için Avusturya'ya gidecek. Maç öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, AVM'de Türk taraftarlarla buluştu. başkent Viyana. Viyana'da yaşayan ve maça çevre ülkelerden gelen taraftarlar, Hamit Altıntop forması, atkı ve tişörtlerini taşıdı. Türkiye Cumhuriyeti'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun da Hamit Altıntop'u yerinde ziyaret etti.

HAMİT ALTINTOP AVUSTURYA MAÇINDAN UMUTLU! 

Hamit Altıntop, Avusturya maçının iyi geçeceğini umarak, "Umarım maç güzel geçer. Önemli olan iyi bir maç geçirmek. futbolun birleştirici gücü. Bunu uzun vadede avantaja dönüştürmek önemli. Burada hemşerilerim ile her karşılaştığımda duygulanıyorum ve mutlu oluyorum çünkü aynı kaderi yaşıyoruz. "Umarım bu geceyi güzel bir oyunla bitiririz" dedi.

VİYANA GÖREVİ CEYHUN: ÜLKEMİZ SÜPER BİR KONUMDA
Futbol takımının iyi durumda olduğunu kaydeden Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, şunları söyledi: "Biz Burada 350 bin kişi var, Türkiye ile Avusturya'nın ilişkileri artık çok iyi durumda, o ülkenin başbakanı ve birçok muhatap da yanımızda, dostluğun süreceğini söylüyor. Zaten arkadaş canlısı. Takımlar geçen sefer Almanya'yı yenmişti. Ayrıca ortak bir noktamız var. İnşallah bu akşam çok güzel bir maç izleyeceğiz. Milli takımımız zaten çok iyi durumda. İyi bir maç olacağından şüphemiz yok" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek