Hamur yoğurma ya da açma işiyle uğraşmadan, sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz gözleme tarifi!

5 dakikada hazırlayabileceğiniz pratik bir gözleme tarifi ile hem zamanınızı hem de enerjinizi koruyabilirsiniz. Hamur yoğurmak veya açmakla uğraşmadan lezzetli bir gözleme yapabilirsiniz. Bu tarifle hem gözleme isteğinizi hemen giderebilir hem de keyifli bir atıştırmalık elde edebilirsiniz.

Gözleme yapmak için yüzlerce lira harcamak yerine bu pratik tarifi deneyebilirsiniz. Hazırlaması sadece 5 dakika süren bu tarifle, hamur açma zahmetinden kurtulup lezzetli gözlemelerin tadını çıkarabilirsiniz. Kahvaltıda veya ara öğün olarak keyifle tüketebileceğiniz bu tarif, hızlı ve doyurucu bir seçenek sunuyor. İşte 5 dakikada hazırlayabileceğiniz şipşak gözleme tarifi:

MALZEMELER:

3 adet yufka
5 dilim kaşar peyniri
10 ince dilim sucuk

ÜZERİ İÇİN:

1 tatlı kaşığı tereyağı

YAPILIŞI:

Yufkaları kaşar peyniri ve sucuk dilimleriyle doldurun. Kenarları ortaya doğru katlayarak kare şeklinde şekillendirin. Tost makinesini hafifçe yağlayın. Hazırladığınız gözlemeleri tost makinesine yerleştirin. Üstlerini tereyağı ile yağlayın ve tost makinesini kapatın. Birkaç dakika içinde gözlemeleriniz pişecek. Tost makinesinden çıkardıktan sonra tekrar tereyağı sürün ve servise hazır hale getirin. Afiyet olsun!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yemek Tarifi Haberleri

Lezzetin Sırrı: Kurabiyeli Kruvasan Tarifi!
İster yeyin ister buzluğa doldurun: İşte evde döner ekmeği yapımı
Yoğurtlu çılbır tarifi
Puf puf kabaran sulu kek tarifi!
Pamuk gibi Arnavut ciğeri tarifi