Hamza Dağ İzmir'de büyük hedeflerle yola çıkıyor: Aliağa'da vizyonunu anlattı

AKParti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Aliağa'da gerçekleştirdiği toplantıda, gelecek projelerini ve İzmir için öngördüğü hizmetleri anlattı. Altyapıdan çevre düzenlemesine kadar geniş bir yelpazede vaatlerde bulunan Dağ, destekçilerinden büyük ilgi gördü.

AKParti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Aliağa ilçesindeki bir toplantıda sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Aliağa'da yapılacak projeler hakkında konuşan Dağ, özellikle 31 Mart'ta tamamlanacak olan bir altyapı çalışmasını örnek gösterdi ve bu çalışmanın AKParti ve MHP'nin gösterdiği başarının bir yansıması olduğunu belirtti.

İzmir'de gerçekleştirmeyi planladığı projelerin tanıtım toplantısına duyduğu memnuniyeti dile getiren Dağ, bu projeleri hayata geçirmek için kararlı olduklarını ifade etti.

İzmir'in doğalgaz altyapısına değinen Dağ, %69'unun bu hizmetten faydalandığını ve kalan kesimi de kısa sürede kapsamayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, ekonomik durumu nedeniyle doğalgaz bağlatamayan vatandaşların masraflarını karşılamaya hazır olduklarını söyledi. Dağ, "İnşallah bunu bu dönem sonunu beklemeden, bir kere mahallelerde ve şehir merkezine yakın beldelerde yüzde 100'e ulaştıracağız. Mahallesinde ve sokağına doğalgaz gelen ancak ekonomik durumu sebebiyle doğalgazını evine bağlatamamış hemşehrimiz varsa onun bağlatma ücretini de büyükşehir belediyesi olarak biz karşılayacağız." ifadelerini kullandı.

Aliağa Belediye Başkanı ve MHP Aliağa Belediye Başkan adayı Serkan Acar da, Hamza Dağ'ın İzmir'in sorunlarını çözebilecek nitelikte bir aday olduğunu vurguladı.

AKParti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya ise Dağ ve Acar için destek istedi ve Dağ'ın İzmir'e hizmet için en uygun aday olduğunu savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!