Hamza Dağ'dan açıklama: “İzmir’i Atatürk’ün hayalindeki gibi yapmak istiyoruz”

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Hamza Dağ; "Bizim hedefimiz İzmir'e çağlar atlatmaktır." Dedi. Atatürk'ün hayalini gerçekleştirme amacı taşıdıklarını anlattı!

İzmir Halk Birliği Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamza Dağ, şunları söyledi: "Amacımız İzmir'i çağlara taşımak. Amacımız Bayındır Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayali İzmir'i, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak."

Seçim çalışmalarını sürdüren Hamza Dağ, Bayındır belediye başkan adayı Uğur Demirezen'in bölgede düzenlediği gösteriye katıldı. Binlerce hemşehrisinin katıldığı mitingde Hamza Dağ, seçime yalnızca birkaç saat kaldığını duyurarak, şunları söyledi: "Yıllarca bu şehrin sokaklarında aşkla yürüdüm, aşkla hizmet ettim. 1 Nisan'da hizmetkar olacağız. Bayındırlı ve İzmir'deki kardeşlerimin." Amacımız sadece hizmettir. Amacımız İzmir'i çağlara taşımak. Hedefimiz İzmir'i Bayındır'ı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği gibi yapmaktır. "Amacı İzmir'i ismine ve itibarına yakışır şekilde çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmaktır" dedi.

"KUTUPLAŞMAYI ÖNLÜYORUZ."

Hamza Dağ, İzmir'i geliştirip inşa ettiğini ve İzmir'i imar ettiğini vurguladı. "Kısır tartışmalar İzmirli vatandaşlarıma faydası olmayan, hatta zarar veren bir kutuplaşmadır." Engelliyoruz. İzmir'i sizlerle birlikte bir dünya kenti haline getireceğiz. Biz böyle bir İzmir ve Bayındır hayal ediyoruz; Sokaklarının sessiz ve güvenli olduğu, gençlerin geleceğe umutla baktığı, kimsenin kendini dışlanmış hissetmediği İzmir. Bu hayali gerçekleştirmek umuduyla hep birlikte koşalım. "Size söz veriyorum, eşsiz bir İzmir ve eşsiz bir Bayındır inşa edeceğim" dedi.

Konuşmanın sonunda Hamza Dağ, yeni bir İzmir inşa edeceklerinin müjdesini verdi. bu hastane - yıllık Bayındır'ın koridorları Uğur Demirezen'le yaptığı yoğun çalışmanın sonucuydu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"AK Parti ile MHP'nin arasını açma planının bir parçası"
Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, Türkiye'ye Resmi Ziyaret İçin Yola Çıkıyor
Kanun dışı ilişki ağlarının farkındayız
İYİ Parti Grup Başkanı istifa etti
En doğrusu da kongrede veliahdını çıkarmasıdır