Hande Ataizi'den Kötü Haber Geldi

Geçtiğimiz yıl Kanal D'de gösterilen Camdaki Kız'da canlandırdığı kötü karakter ile yeniden ekranların parlayan adı haline gelen Hande Ataizi, bir süredir rol aldığı Taş Kağıt Makas dizisine veda ediyor. Hande Ataizi kötü haber ile gündemden düşmemeye kararlı..

1998 yılında başlayan Ruhsar dizisiyle Türkiye'nin en ünlü isimlerinden biri haline gelen Hande Ataizi, aradan geçen yıllarda birçok farklı projede yer aldı.

En son Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız ve Taş Kağıt Makas dizilerinde rol alan Ataizi, ekranlara veda ediyor.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu'nun yarattığı Kanal D dizisi Taş Kağıt Makas'a ara verildi.

İlgi çekici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Taş Kağıt Makas yılın en popüler yeni dizileri arasında yer aldı. Adalet mücadelesini konu alan Kanal D dizisi bu akşam sezonuna veda ediyor.

Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı dizinin sezon finalinde iki farklılık var. Dizide Süreyya'yı canlandıran Hande Ataizi ve Azad'ı canlandıran Aytaç Uşun takıma veda ediyor. Taş Kağıt Makas yeni sezonda yenilenen oyuncu kadrosu ve hikayesiyle seyirciyle buluşuyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.