Hande Doğandemir kaza geçirdi, hastanelik oldu

Hande Doğandemir, "Yaren Leylek" filminin galasına katıldı, ancak evde geçirdiği kaza sonucu kaburga kemiğini kırdı. Konuşmakta zorlanan Doğandemir, “Bu ekibi çok seviyorum. Galada olmak istedim” dedi.

HANDE DOĞANDEMİR EVİNDE KAZA GEÇİRDİ

"Taş Kağıt Makas" dizisinde savcı Güneş karakterine hayat veren Hande Doğandemir, "Yaren Leylek" filmiyle bu cuma izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Hakan'ın hamile eşini oynayan Doğandemir, dün AKM'de düzenlenen galaya zor da olsa katılabildi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Doğandemir evde ayağının kayması sonucu düşerek kolunda doku zedelenmesi yaşadı ve bu sırada korumaya çalıştığı kolu nedeniyle kaburga kemiği kırıldı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan oyuncunun tedavisine başlandı.

'KONUŞURKEN ZORLANDI'

Filmin öncesinde planlanan röportajına katılamayan Doğandemir, galada toplu röportajda yer aldı. Konuşurken zorluk yaşayan oyuncu, "Yaren Leylek’in gerçek hikayesini anlattık. Harika rol arkadaşlarım vardı. Kaburgamı kırdım ama bu ekibi çok seviyorum. Galada yer almak istedim. O yüzden fazla kalamayacağım. Umarım herkesin çok sevdiği bir film olur" dedi.

Partneri Buğra Gülsoy ise Hande Doğandemir’e sağlık problemlerine rağmen galayı yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.