Hande Erçel gazetecilere ateş püskürdü: Anladın mı beni?

İsmi son dönemde magazin gündeminden eksik olmayan Hande Erçel, bu sefer çok ağır konuştu.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrolü Hande Erçel, son dönemde sosyal medyanın ve magazin dünyasının değişmez isimlerinden. Kişisel Instagram hesabındaki 20 milyon takipçisi ile bir rekoru elinde bulunduran güzel oyuncu son dönemdeki iddialara öyle cevaplar verdi ki herkes adeta nefesini tuttu.

Arkadaşını spora bırakırken objektiflere yansıyan başarılı oyuncu bir soru üzerine çok sinirlendi. Bu soruyu cevaplamasının ardından “Anlıyor musun beni?” vurgusu ile herkesi şok içinde bırakan Hande Erçel’in resmen gözü döndü. Aracından inmeden gazetecilerin sorularına yanıt veren Hande Erçel hakkındaki iddialara öyle bir karşılık verdi ki hayranları onu hiç böyle görmemişti.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddiaları ile ilgili bir soru yönelten gazeteciye, Hande Erçel, “Devam, her şey güzel gidiyor. Öyle bir şey yok” cevabını verdi. Bu haber ile hayranlarını sevindiren güzel oyuncu, son dönemde ortaya sürekli yeni bir şeyin atıldığı aşk hayatı hakkında da çok çarpıcı ve gergin cevaplar verdi.

Murat Can Akdoğan ile aşk yaşadığı iddialarına dair bir soru soran basın mensubuna, “Gereksiz haberler. Sevgilim olduğunda yanımda görürsünüz. Hiçbir zaman sizden bir şey saklamadım. Yine saklamam. ” şeklinde yanıt veren Hande Erçel, ortaya atılan iddiaları yalanladı. “Benden duymadan bu tür haberleri lütfen yapmayın” cevabını verdi.

Oyuncuyu en çok sinirlendiren detay ise Murat Akdoğan ile ortaya çıkan aşk iddialarında, bu birlikteliğe iş adamının babasından onay gelmemesi oldu. “Yani hiç gereksiz bir haber. Anladın mı beni?” şeklindeki çıkışı ile bu soruya çok sinirlendi. Oyuncu son dönemde sürekli yazılan haberlerin doğru olmadığının altını çizdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
Çinliler nihayet bunu da gerçekleştirdi! 440 bin TL'ye sıfır lüks otomobil