Hande Erçel gazetecileri görünce hayalet gibi tepki verdi!

Sık sık magazin gündemine gelen Hakan Sabancı ve Hande Erçel çiftinden bomba haber geldi. Hande Erçel’in kameraları görünce sevgilisinin arkasına saklanması ve tepkisi oldukça manidar bulundu. Sosyal medyada yanki uyandıran bu davranış, yakışmadı!

 Hande Ercel ve Hakan Sabancı çifti tanıştıkları günden bu yana magazin gündeminde yer alıyor ve magazinlerdeki yerini hiç kimseye kaptırmayacak.


 Özellikle ikilinin bir dergi muhabiri tarafından yakalanmasının ardından tepkileri hem muhabiri hem de ikilinin takipçilerini endişelendirmeye başladı.
 Kamera karşısına geçen Hande Ercel'in bir anda erkek arkadaşı Hakan Sabancı'nın arkasına saklanarak gazetecilere aldırış etmemesi ortalığı karıştırdı.
 Hayalet görmüş gibi davranıyor.
 Dün akşam Etiller mekanından çıkarken görüntülenen Hande Ercel ve Hakan Sabancı kameraya bakınca bir kez daha ne yapacaklarını şaşırdılar.
 Hande Erçel dışarıdaki gazetecileri görünce adeta hayalet muamelesi yaptı.


 Kız arkadaşının arkasına saklanarak olay yerinden ayrılmaya çalışan ünlü oyuncu, soru soran muhabirlere herhangi bir muğlak cevap vermeden ileri atılarak arabasına bindi ve uzaklaştı.
 Son olarak 'Farklı Biri' dizisinde rol alan oyuncu Hande Erçel'in gazetecilere  bu muamelesi sosyal medyada tepkiye neden oldu.
 Bazı kullanıcılar ise "Artık yok", "Bu imkansız" gibi yorumlarda bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Evde Çilek Sapı Sirkesi: Sağlıklı, Ekonomik ve Kolay Tarif!
Ellerinizi yumuşak ve pürüzsüz hale getirmek için tüyo!
İyi karpuz bu 4 yöntemle belli oluyormuş
Bu test yaşam sürenizi ortaya çıkarıyor!
21 Mayıs 2024 günlük burç yorumları