Hande Erçel, Kerem Bürsin'e öyle bir bakış attı ki...

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlar, dizideki performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel ve Kerem Bürsin safhasında son dakika gelişmesi yaşandı. Hande Erçel öyle bir bakış attı ki...

Aşk iddialarının ortaya çıkmasının ardından Hande Erçel ve Kerem Bürsin, takipçileri tarafından yakın takibe alınmış ve her paylaşımları didik didik incelenmişti.

Milyonlarca kişi bu konu hakkında çiftin bir açıklama yapmasını bekliyor ve sevgili olmalarına yönelik iddiaların gerçek olmasını temenni ediyordu. Fakat Hande Erçel ve Kerem Bürsin bu iddiaları yalanlamaya devam etti. Kerem Bürsin’in son paylaşımında ise Hande Erçel önce süzdü sonra kameraları fark edince temastan kaçındı.

Sosyal medyada en çok etiket alan isimler arasında Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birincilik koltuğunu kimseye kaptırmadı. Ünlü oyuncuların Sen Çal Kapımı dizisindeki uyumlarının ardından ortaya çıkan bu aşk iddiaları çiftin sosyal medya paylaşımlarının ardından resmen alevlenmişti. Fakat Kerem Bürsin’in son paylaşımında yakışıklı oyuncunun yanından geçen Hande Erçel, bakışlarıyla adeta Kerem Bürsin’i dövdü.

Kerem Bürsin’in sosyal medya hesabında paylaştığı son gönderisi, her zaman olduğu gibi gündemde yeniden büyük bir yankı uyandırdı. O paylaşımla beraber milyonlarca kişi Hande Erçel’in bakışlarında ki anlamı çözerek, Kerem Bürsin’i o bakışlarla beraber resmen dövdüğünü dile getirdi. İkili arasında yaşanan bu olay akıllara, “Neler oluyor?” sorusunu getirdi.

Kerem Bürsin’den kartopu paylaşımı!

Instagram hesabında yeni bir paylaşım yapan Kerem Bürsin, eline aldığı kartopuyla beraber Hande Erçel’i hedef alacaktı. O sırada Kerem Bürsin’in yanından geçen Erçel, öyle bir bakış attı ki sosyal medya kullanıcıları güzel oyuncunun bakışlarıyla beraber Kerem Bürsin’i adeta dövdüğünü dile getirdi. Sonradan kameraları fark eden ve Kerem Bürsin’den uzaklaşan Erçel, gündemde büyük bir yankı uyandırdı.

Kerem Bürsin’in sosyal medya paylaşımında Hande Erçel’de yer aldı. Güzel oyuncunun Kerem Bürsin’e bakışları dikkatlerden kaçmazken, Hande Erçel’in kameraları fark etmesinin ardından uzaklaşması herkesin kafasını karıştırdı. O paylaşım ardından binlerce kişi ikili arasında bir şeyler olduğunu ve magazin gündeminde yer almamak için kameralardan kaçtıklarını iddia etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen modeli, Türk sürücüler için büyük bir sürpriz olacak!
ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı