Hande Erçel şimşeği ışık hızında çaktı! Hayranları dudaklarını ısırdı... Kerem Bürsin'le öyle bir yakalan

Hande Erçel resmen şimşek gibi ışık hızında magazin gündemine çakıldı! Bu olayı duyan Kerem Bürsin ve Erçel hayranları dudaklarını ısırdı! Kerem Bürsin, aşk iddialarıyla ilgili; "Aşk olursa haberiniz olur" açıklaması yapmıştı.

Yer aldıkları Sen Çal kapımı dizisine başladıkları ilk günden itibaren birbirlerine yakıştırılan ve aralarında sık sık aşk iddiaları gündeme getirilen Hande Erçel ve Kerem Bürsin; dizi biter bitmez soluğu Maldivler'de aldı. İkili, hemen Maldivler'e gitti.

Neler yaşandı?

Yedikleri, içtikleri, güldükleri, ağladıkları ayrı gitmeyen; spor yapmaya dahi beraber giden Hande Erçel ile Kerem Bürsin, birkaç gün önce aşk sorularına yanıt verdiler.

Kerem Bürsin; "aşk olursa haberiniz olur" diyerek sorunun ucunu oldukça açık bırakmıştı. Ortaya atılan son iddia ise Hande Erçel ile Bürsin'in Maldivler'de romantik bir tatilin ortasında oldukları! Bir sosyal medya kullanıcısının kameralarına takıldığı söylenen ikilinin artık aşk itirafı yapması milyonlarca hayranları tarafından bekleniyor! 

İşte o görüntü

Magazin gündemine bomba gibi düşen ve Twitter'ı resmen yakan Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Maldivler'de çekildiği iddia edilen fotoğrafları; aşkın ispatı olarak değerlendirildi.

Yer aldıkları diziye başladıkları ilk gün itibarıyla birbirleriyle son derece yakıştırılan ve birlikte olmaları herkesten çok istenen ikili Bürsin ve Erçel'in ortaya çıkan bu fotoğraf sonrasında artık aşklarını itiraf etmeleri bekleniyor.

Erçel'in her fotoğrafına yorumlar yapan, ve hemen hemen her zaman birlikte görülen Bürsin; muhteşem enerjisiyle birlikte dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Dizilerinin sezon finali yapmasının ardından ikili, hayranlarının objektifine Maldivler'de takıldılar. Oyuncuların hayranları sosyal medya hesaplarından çok hızlı bir şekilde bu kareyi paylaşarak Erçel ve Bürsin'in Maldivler'de romantik bir tatilin ortasında olduğunu iddia ettiler.

Kerem Bürsin'in yaptığı son hikaye paylaşım ise bu iddiaları direkt olarak kanıtlamış oldu. Şimdi herkes, gelecek itirafı bekliyor.

Tatlı ikili, bundan 5 gün önce İstinye'de spor salonuna birlikte gitmiş, Bürsin; muhabirler tarafından kendisine yöneltilen "Spora bile beraber gidiyorsunuz. Aşk haberlerini de yalanlamıyorsunuz..." Sorusuna karşılık; "Bir gelişme olursa haberdar olacaksınız. Çok konuşmaya gerek yok" demiş ve açık kapı bırakarak kafaları karıştırmıştı.

Erçel ise;

"Olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" diyerek "yok artık" dedirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu
Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı