Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan yeni aşk pozları! Art arda paylaştılar

Hakan Sabancı ve Hande Erçel, aşklarıyla magazin gündeminde fırtına gibi esiyor. İtalya'nın Sassari şehrinde Sima Tarkan’ın düğününde görüntülenen çift, sosyal medya hesaplarında birlikte oldukları keyifli anları paylaştı. Fotoğrafları büyük ilgi gördü, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu!

Hakan Sabancı ve Hande Erçel, aşklarıyla magazin gündemini sallamaya devam ediyor. İtalya'nın Sassari şehrinde Sima Tarkan’ın düğününe katılan çift, sosyal medya hesaplarında birlikte keyifli anlarını paylaştı. Paylaşımları, takipçilerinden yoğun ilgi gördü ve beğeni yağmuruna tutuldu!

Aşklarıyla magazin gündemini sallayan Hakan Sabancı ve Hande Erçel, gündemden düşmüyor. Çift, yakın arkadaşları Sima Tarkan’ın düğünü için İtalya’nın Sassari şehrine gitti ve buradan yeni fotoğraflar paylaştı.

Hande Erçel, sosyal medya hesabında Hakan Sabancı ile birlikte olduğu anların fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. İtalya’daki keyifli anlarını sergileyen Erçel, art arda paylaştığı karelerin arasında Hakan Sabancı ile olan pozunu da ekleyerek takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Hakan Sabancı da İtalya'dan paylaşım yaparak, sevgilisi Hande Erçel ile verdiği pozu sosyal medya hesabında yayınladı. Bu aşk karesi, hayranları tarafından beğeni ve yorumlarla karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.