Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı gün yüzüne çıktı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasındaki aşk gizemini bir müddet korumuştu. Ancak ünlü oyuncular kulaktan kulağa öyle şeyler söylediler ki..

Son zamanlarda birbirlerinden uzak durduğu ve araları bozuk olduğu iddia edilen Hande Erçel ve Kerem Bürsin magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmuştu. İkili uzun bir süre ne canlı yayın açtı ne de birlikte paylaşım yaptı. Bu durum dikkatleri üzerine çekerken sosyal medya kullanıcıları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in geçen gün yaptığı canlı yayında söyledikleri karşısına şok oldu.

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesaplarında Sen Çal Kapımı dizisinin seti başlamadan önce canlı yayın açan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, “Araları bozuk!” iddialarına resmen cevap vermiş oldu. Takipçileriyle son derece eğlenceli bir sohbet geçiren ikili o yayında resmen aşklarını yeniden ortaya koydu. Kulak kulağa öyle şeyler söylediler ki duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Kerem Bürsin’in Hande Erçel’le kulak kulağa konuştukları o konu hayranları tarafından merak edildi. Daha sonra Bürsin’in, “Laf sokalım!” demesi ise dengeleri değiştirdi. Hande Erçel’in Kerem Bürsin’in söylediği şeye, “Hayır! Set hazır mı?” cevabını vererek konuyu değiştirmesi de milyonları şaşkına çevirdi. İkilinin bu canlı yayının ardından aşk iddiaları yeniden alevlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!