Hande Erçel, Yeni Reklam Anlaşmasıyla Parfüm Dünyasında!

Hande Erçel, yeni reklam anlaşmasıyla çiçek kokularının vazgeçilmezi haline geliyor. Gençlerin favorisi markayla bir yıl boyunca kampanya için kamera karşısına geçecek.

Hande Erçel, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olarak, gençlerin favorisi olan çiçek kokularıyla ünlü bir parfüm ve deodorant markasıyla yeni bir reklam anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, Erçel'in hem iş hem de sosyal medya platformlarındaki etkileyici varlığını daha da güçlendirecek gibi görünüyor.

Son dönemin en popüler oyuncularından Hande Erçel, sosyal medyada etkileşimi en yüksek ünlü isimlerin başında geliyor. Hem iş hem de özel hayatıyla sürekli gündemde olan Erçel, reklam dünyasının da gözdesi haline geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bildirdiğine göre Erçel, dün yeni bir reklam anlaşması daha imzaladı. Ünlü oyuncu, özellikle gençlerin favorisi olan çiçek kokularıyla tanınan ünlü bir parfüm ve deodorant markasıyla anlaşma sağladı.

Menajerlik ajansından çıkarken yeni iş anlaşmasını duyuran oyuncu, bir senelik kampanya kapsamında çekilen reklam filmleri ve afişleriyle her platformda seyirci karşısına çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Arda Kural'dan aylar sonra paylaşım
Ünlü çift evlendi: Melisa Aslı Pamuk evliliğini yeni soyadıyla duyurdu
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
Enis Arıkan'dan kıskançlık itirafı: 'Şoke oldum' diyerek anlattı
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü: Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu