Hande Erçel'in aşkı meğerse böyle başlamış

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız ismi, Hande Erçel hakkında sürpriz bir gerçek ortaya çıktı!

Yeni gelişen bu olaylar Hande Erçel'in aşk hayatını nasıl şekillendiriyor merak konusu olurken, başarılı oyuncunun hayranları ortaya atılan iddialar birbirini takip ederken, güzel oyuncudan bir açıklama bekliyor. Peki Hande Erçel açıklama yapacak mı? Aşk hayatının arka planında ne gibi olaylar dönmüyor. Ünlü isim için ortaya atılan iddialar ardını kesmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de bir cilt bakım merkezinden çıkarken kameralara yansıyan Hande Erçel, aşk dedikodularıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İsmi son dönemlerde iş insanı Murat Akdoğan ile birlikte anılmaya başlanan Hande Erçel, son olarak Etiler’de bir merkezde görüntülendi. Gazetecilerin soru bombardımanına tuttuğu oyuncu, ‘’cilt bakımından geldim. Bu şekilde röportaj vermek istemiyorum ‘’ diyerek sorulardan kaçmaya çalıştı.

Beklenen açıklamaları soğuk duş etkisi yaratır cinsten olan Hande Erçel tüm hayranlarını hayretler içinde bıraktı. Ünlü ismin yaptığı açıklamalar basın mensuplarını bile şoke edecek cinsteydi. Atılan iddialara yanıtlar veren Hande Erçel, hayranlarının tüylerini ürperten ifadelerde bulundu.

Sen Çal Kapımı dizisinin başrolüne ortak olduğu Kerem Bursin ile aşk yaşadığı iddia edilen Hande Erçel’in ismi son dönemde başarılı iş insanı Murat Akdoğan ile anılmaya başladı. Hande Erçel Murat Akdoğan ile tanışmasının ortak arkadaşları Murat Dalkılıç sayesinde olduğunu söyledi ve kaçamak cevaplar vererek aracına doğru yöneldi.

Rol arkadaşı Kerem Bursin ile Sen Çal Kapımı dizisi için PR bir aşk yaşadığın iddialarına cevap vermeyen ünlü oyuncu birçok soruyu yanıtsız bıraktı. Gazetecilerin yeniden sorduğu Murat Akdoğan, sorularını cevapsız bırakan Hande Erçel, ‘’Kusura bakmayın, bu halde değil. Sonra konuşuruz’’ diyerek tempolu adımlarla aracına bindi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak