Hande Fırat terfi ettirildi

2013 yılından bu yana Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilciliği'ni yürüten Deniz Zeyrek'in yerine sürpriz bir isim atandı. Medyatava’nın haberine göre, CNN Türk'ün Ankara Temsilciliği görevini yürüten Hande Fırat, Hürriyet'in...

2013 yılından bu yana Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilciliği'ni yürüten Deniz Zeyrek'in yerine sürpriz bir isim atandı. Medyatava’nın haberine göre, CNN Türk'ün Ankara Temsilciliği görevini yürüten Hande Fırat, Hürriyet'in Ankara Temsilciliği'ne getirildi.

Deniz Zeyrek'in ise Hürriyet gazetesinde köşe yazarı olarak görev yapacağı öğrenildi.

Fırat, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yaşandığı gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'la facetime üzerinden yaptığı canlı bağlantıyla dikkat çekmişti.

HÜRRİYET'TEN AÇIKLAMA

Hürriyet gazetenin açıklamasına göre, Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat, gazetenin Ankara temsilciliği görevini yürütecek. 3 yıldır Ankara temsilliği görevinde olan Deniz Zeyrek ise, gazetedeki yazılarına devam edecek.

Görev değişikliği Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’in düzenlediği toplantı ile yapıldı.

Deniz Zeyrek’in Hürriyet’e önemli katkıları olduğunu söyleyen Ergin,“Kendisine bu süre içinde ortaya koyduğu başarılı mesai için teşekkür ediyorum. Deniz Zeyrek, gazetemize katkılarını yeni dönemde yazar olarak sürdürecek. Hande Fırat, Türkiye’de televizyon gazeteciliğinin en önemli isimlerinden biri. Mesleki birikimiyle, çalışkanlığı, girişkenliği, atak gazeteciliği ile başarısını kanıtlamış bir meslektaşımız. Hande’nin, Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi olarak başarılarını sürdüreceğine güvenimiz tamdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz'' şeklinde konuştu.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!