Hande Yener, Bülent Serttaş hakkında konuştu

Şarkıcı Hande Yener, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Diş tedavisinin devam ettiğini ifade eden Yener, İbo Show'daki davranışlarıyla gündem olan Bülent Serttaş ile ilgili konuştu.

Snob Magazin'in haberine göre; Diş tedavisinin sürdüğünü ifade eden Yener, “Dişime restorasyon yapılıyor desem yeridir. Ağzım uyuştuğu için konuşamıyorum" dedi.

Bülent Serttaş’ın İbo Show'da oryantal Didem’in dansı boyunca gözlerini kaçırmasıyla ilgili de konuşan Hande Yener, “Bilerek yapılmamış olabilir veya Bülent Serttaş karısından korkmuş bile olabilir" dedi.


ABC Gazetesi artık Telegram'da... Son dakika gelişmelerini Telegram kanalımızdan takip için tıklayın!


NE OLMUŞTU?

Star TV'de yayınlanan 'İbo Show' programının 30 Ocak Cumartesi günü yayınlanan bölümüne konuk olan Bülent Serttaş'ın oryantal Didem Kınalı dans ederken, gözlerini ondan kaçırması gündem olmuştu.

Dokuz yıl aradan sonra ekranlara dönen 'İbo Show'un 11'inci bölümüne Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay ve oryantal Didem Kınalı konuk oldu.

Konuklardan Bülent Serttaş'ın, oryantal Didem Kınalı dans ederken, gözlerini sürekli başka yöne çevirmesi çok konuşuldu, sosyal medya kullanıcıları, art arda tweetler attı.

Sosyal medyada tartışma konusu olan görüntülerin ardından Didem Kınalı, '2. Sayfa'ya olayın sebebini.

Didem, "Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!" ifadelerini kullandı.

Didem'e destek mesajları yağarken, ünlü oryantalin dansını izlemediği için Bülent Serttaş eleştiri oklarının hedefi oldu. Konu hakkında sessizliğini koruyan Serttaş, programın yayınlanmasının ardından Instagram hesabından kendisine destek veren sosyal medya kullanıcılarının yorumlarını paylaştı. Serttaş'ın özellikle "Kişiliği, karakteri, edebi, ahlakı, sesi, ve duruşu muhteşem" gibi övgü dolu yorumları paylaşması ise dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den 11 kente sarı kodlu sağanak uyarısı
Derinizde bulunan bu lekeler ne anlama geliyor?
Gerçekten bir zeka geninin olup olmadığını öğrenmenin zamanı: Deha miras alınır mı?
Ayder Yaylası'nda bulundu: Sosyal medyada bir anda yayıldı! Cryptanthus bivittatus
Hafızanız size oyun oynuyor! Keskin gözlüler gizli atkıyı şıp diye buluyor!