Hansi Flick, İlkay Gündoğan’ın Geleceği Üzerine Karar Verecek!

Hansi Flick, İlkay Gündoğan’ın geleceği hakkında karar verecek. Sport'un haberine göre, Barcelona’nın yeni teknik direktörü Flick, Gündoğan’ın ayrılmak istemesi durumunda gelen teklifleri değerlendirecek. Galatasaray’ın Gündoğan’la ilgilendiği öne sürülüyor.

Barcelona’nın yeni teknik direktörü Hansi Flick, sezon öncesi çalışmalara hız verirken, İlkay Gündoğan’ın geleceği hakkında önemli bir karar aşamasına geldi. Sport'un haberine göre, Flick, Gündoğan ile bir görüşme yaparak oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda gelen teklifleri değerlendirecek. Galatasaray’ın Gündoğan’ı transfer etmek için Barcelona ile görüştüğü iddia ediliyor.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Hansi Flick, sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor ve İlkay Gündoğan’ın geleceği hakkında önemli bir karar aşamasına gelindiği iddia ediliyor. Sport'un haberine göre, Hansi Flick, İlkay Gündoğan ile oyuncunun geleceği hakkında bir görüşme yapacak. Eğer Gündoğan, Barcelona'dan ayrılmak isterse, kendisine gelen teklifler değerlendirilecek.

Geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olan 33 yaşındaki Alman oyuncu, Katalan ekibiyle 51 maça çıktı ve 5 gol 14 asistlik performans sergiledi.

Bu arada, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın, Gündoğan'ın transferi için Barcelona ile görüşmelerde bulunduğu iddia ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.