Harran Üniversitesi Hastanesi''nde skandal: Kalp yetmezliği olan bebek sevk edilemiyor!

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi''nde tedavisi süren 20 günlük bebek, kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda. Diyarbakır''a sevk edilmesi gerekirken hastane sedyesi bozuk olduğu için bebeğin sevki yapılamıyor...

HDP Kars Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Ayhan Bilgen, sağlıkta yaşanan skandalı Twitter adresinden paylaştı. Bilgen'in aktardığına göre, kalp yetmezliği bulunan 20 günlük bebeğin Diyarbakır'da başka bir hastaneye sevki gerekiyor ancak hastane sedyesi 'bozuk' olduğu için sevki yapılamıyor. 

İşte Bilgen'in aktardığı sağlık skandalı!:

"Sağlıkta halimiz; "Harran Üniv hastahanesindeyiz.20 günlük bebeğim yoğun bakımda kalp yetmezliği var.2 gün önce başka bir hastahaneye sevk edeceğiz dediler bebeği ambulansa koyacaklarken sedye bozuk çıktı ambulansa girmedi tekrar yoğun bakıma götürdüler.

Dün Diyarbakıra sevk edeceğiz dediler ambulans 2 saat sonra geldi.Bebeği küvezde sedyeyle getirdiler tekrar sedye bozuk çıktı.Üstüne makineler düştü bebek kötüleşti tekrar yoğun bakıma götürdüler.Doktorla konuştuğumda dedi ki yanlışlıkla sizin bebeği götürdük başka bebek gidecek.

Bu gün Adanaya göndereceğiz diye ambulans geldi küvez olmadığı için götürmedik Diyarbakırdan küvez geldi bebeği ambulansa bindirdiler tam yola çikacaktık oksijen tüpü arızalıymış tüpü çıkardılar tekrar bebeği yoğun bakıma götürdüler bu seferde gidemedik durum bu sayın vekilim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Vücut ve organ temizleyici!: İşte padişahların zinde kalmalarının sırrı!
Akıllı telefon ve bilgisayar kullanımında dikkat edin!: Göz sağlığınız tehlikeye girebilir
Hurma ve Hurma Çekirdeğinin Sağlık İçin İnanılmaz Faydaları!
Uzmanlar Uyarıyor: Elektronik Sigara Gençlerin Beyin Gelişimini Tehdit Ediyor
Doğal Yöntemlerle Sağlıklı Zayıflama Trendi