Harris, Trump ile canlı yayında karşı karşıya gelmeye okey dedi!

Son dakika! Harris ve Trump karşı karşıya gelecek! Demokrat Parti'nin başkan adayı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ile canlı yayında tartışmaya hazır...

Demokrat Parti'nin başkan adayı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ile kişisel tartışmaya hazır olduğunu duyurdu.

ABD'de başkanlık seçimleri yaklaşırken Demokrat Parti'nin başkan adayı, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Trump'la ilgili sözlerine devam ediyor. Harris, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump ile kişisel olarak tartışmaya istekli olduğunu söyledi. Salı günü Trump, Harris'le tartışmayı çok istediğini ve "aslında birden fazla tartışmaya katılmaya istekli olduğunu" açıklayarak şunları ekledi: "Hiçbir şeyim yok. Joe
Biden ile bir tartışmaya katılmayı kabul ediyorum." Ama seninle tartışmak istiyorum ve aynı politikaya sahip oldukları için aynı fikirde olmayacağım. Tartışmanın başkanlık yarışı için önemli olduğunu düşünüyorum, gerçekten öyle. "Her tartışmaya müdahil olma göreviniz var" dedi.
ABD'de Fox News, 17 Eylül'de Trump ile Harris arasında televizyonda bir tartışma düzenlenmesini önermişti. Tartışmanın kararsız eyaletlerden Pensilvanya'da yapılacağı ve moderatörlüğünü Bret Baier ve Martha MacCallum'un üstleneceği bildirildi.

Öte yandan başkanlık yarışından çekilen ABD Başkanı Joe Biden'a, 27 Haziran'da Trump'la televizyonda yapılan tartışmada yaramazlık yapmasının ardından "adaylıktan çekilme" çağrısı yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.