Harry Potter'ın yıldızı Emma Watson, Türkiye'ye geliyor!

Emma Watson, 'Harry Potter' serisindeki 'Hermione Granger' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu, Türkiye'ye geliyor. Film görüşmeleri için İstanbul ve Ankara'da iki gün geçirecek olan Watson, tarihi yerleri de ziyaret edecek.

Emma Watson, 'Harry Potter' serisindeki 'Hermione Granger' rolüyle tanınan ünlü oyuncu, Türkiye'de film görüşmeleri yapmak üzere İstanbul ve Ankara'ya geliyor.

Ünlü İngiliz oyuncu Emma Watson, özellikle 'Harry Potter' serisindeki 'Hermione Granger' rolüyle tanınmaktadır. Şimdi, film görüşmeleri için Türkiye'ye geliyor. Watson'ın iki gün boyunca İstanbul ve Ankara'da bulunacağı ve bu süreçte tarihi yerleri de ziyaret edeceği bilgisi edinildi.

10 yaşından beri pek çok farklı karaktere hayat veren Emma Watson, 2019 yılında 'Küçük Kadınlar' filminden sonra oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. Ancak, 2022 yılında yönetmenliğe adım attığı 'Prada Paradoxe' adlı kısa filmle hayranlarıyla buluştu. Watson, son dönemde oyunculuk yerine yönetmenlik ve çeşitli projelerle ilgilenmeye yönelmiş durumda.

Bir röportajında, oyunculuktan uzaklaşma kararının sebeplerini şöyle ifade etti: "Oynadığım rolün dışında, daha önce sahip olduğumu düşünmediğim bir şekilde kendi sesime, yaratıcı alanıma ve egemenliğime sahip olduğumu hissediyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.