Hasan Arat taraftara transfer müjdesini verdi! Trabzonspor'un taçsız kralı Beşiktaş'a imza!

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için emekler tam gaz devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu yaşayan siyah-beyazlılarda transfer mesaisi başladı. Takımı güçlendirmek isteyen Kara Kartal, ilk bombayı patlattı.

Süper Lig tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta geçiş çalışmaları sürüyor. Takımını güçlendirerek şampiyonluğa ulaşmak isteyen siyah beyazlılar, yılın bombasını patlattı. Hasan Arat transferle ilgili taraftarlara müjde verdi! Trabzonspor'un taçsız kralı Beşiktaş'a mektup gönderdi. Acun Ilıcalı bizzat açıkladı.

ACUN ILICALI KENDİSİYLE AÇIKLADI! TRABZONSPOR'UN YILDIZI GELİYOR


Beşiktaş, önümüzdeki sezonun planlama çalışmalarını sürdürüyor. Birçok oyuncunun takımdan ayrılması beklenirken sıcak transfer haberleri paylaşıldı. Fotospor'un haberine göre Beşiktaş, puan tablosunda Hull City'den Abdülkadir Ömür'e ulaştı. İlk görüşme Acun ile Beşiktaş Başkan Yardımcısı Hüseyin Yücel arasında gerçekleşti.

 

BEŞİKTAŞ'LA PRENSİP ANLAŞMASI


Önce, Fenerbahçe'ye getirmek istediği Abdülkadir için Mourinho'dan olumlu yanıt alamayan Acun Ilıcalı, siyah beyazlılar için başkan yardımcısı Hüseyin Yücel ile anlaştı. Ocak transfer sezonunda Trabzonspor'dan aldığı kulüp Abdüş. Prensipte anlaşmaya varıldı.

 

Yıldız, Trabzonspor'dan ayrılırken şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor'da doğdum, 15 yaşında Trabzonspor'da oynamaya başladım ve 9 yıl Trabzonspor'da oynadım. Çocukken. Hayalim Trabzonspor'da şampiyon olmak ve Avrupa'da oynamaktı, çok şükür Trabzonspor'da şampiyon oldum, kupalar kazandım ve ayrılma zamanının geldiğini hissettim ama Avrupa'ya gidip yeni bir deneyim yaşamak istedim..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.