Hasan Arat'tan müjdeli haber! Trabzonspor'un o efsane yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor!

Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmaları için harekete geçti. Özellikle hücum hattında güçlendirme yapmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, üst üste transfer haberleriyle gündemde.

Beşiktaş, gelecek sezon için çalışmalarına başladı ve hücum hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Rafa Silva'nın yanı sıra milli futbolcuyu da kadrosuna katmak üzere oldukları belirtiliyor. Bu hamleler, taraftarların stada akın etmesine neden olacak gibi görünüyor. Başkan Hasan Arat, taraftarlara müjdeli haberi verdi ve Trabzonspor'un efsane oyuncusunun Beşiktaş'a transfer olacağı duyuruldu.

HASAN ARAT TARAFTARA MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmaları için harekete geçti. Özellikle hücum hattında güçlendirme yapmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, üst üste transfer haberleriyle gündemde. Son olarak Akşam gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş Rafa Silva'nın yanı sıra milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı da kadrosuna katmak üzere.

TRABZONSPOR'UN EFSANESİ BEŞİKTAŞ'A İMZA ATIYOR

Beşiktaş bu sezon kanat forvet ve santrfor transferlerine odaklanırken, hem yabancı hem de yerli oyuncuları takip ediyor. Özellikle Yusuf Yazıcı'ya yoğun ilgi gösterdikleri belirtiliyor. İtalya'dan birçok takımın ilgilendiği söylenen deneyimli oyuncuyla ilgili olarak Beşiktaş'ın temsilcilerinin önümüzdeki günlerde temas kurması bekleniyor.

Yusuf Yazıcı'nın da Türkiye'den gelecek olan tekliflere de sıcak baktığı iddialar arasında. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transfere sıcak baktığı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.