Hasan Can Kaya'dan 'Genç kızı alıkoydu' haberlerine yalanlama geldi

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın üniversite mezuniyet partisinde tanıştığı bir kızı evinde alıkoyduğu öne sürüldü. Arkadaşına "Evden çıkmama izin vermiyor, beni kurtarın" diye mesaj atan kız, Hasan Can Kaya'nın evine gelen polisler evden çıkarıldı. İddiaları reddeden Hasan Can, X hesabından..

Özel bir üniversiteden mezun olmak için İstanbul'a gelen 23 yaşındaki kız, burada tanıştığı Levent'teki ünlü komedyen HasanCan Kaya'nın evine gitti. Tartışmalı; O gecenin ilerleyen saatlerinde genç kız evden çıkmak isteyince Kaya onu alıkoydu.

Arkadaşına canlı yayın gönderen genç kız, "Evden çıkmama izin vermiyor. Beni kurtarın" mesajını fark eden Beşiktaş polisi, kızı kurtardı. İHA'nın haberine göre; karakola götürüldü ancak kız suçu bildirmediği için Hasan serbest bırakıldı. Can Kaya savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

HASAN CAN KAYA: İTİBAR ÖLDÜRÜLMESİ OLUYOR!


Mesajı sosyal ağlarda paylaşan Hasan Can Kaya" açıklamasını yaptı.

Bir başka paylaşımda bulunan Hasan Can Kaya ise şunları söyledi: "Arkadaşlar, itibar öldürülüyor. Her yerde aynı yalanlar aynı anda ortaya çıkıyor. O alçak iftirayı yapanların peşine düşeceğim Polis, kovuşturma, tutuklama, uyuşturucu temini, tutuklama vb. Sabahtan beri okuyorum "Çok şaşırdım ve üzüldüm" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.