Hasta Taşıyan Ambulans Şoförü Trafikte Saldırıya Uğradı!

Bursa'da hasta taşıyan 112 ambulans şoförü, trafikte yol verme tartışması yüzünden bir sürücünün oğlu tarafından darp edildi. Olay güvenlik kameralarına yansırken, taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

Bursa'da hasta taşıyan bir 112 ambulans şoförü, trafikte yol verme tartışması nedeniyle bir sürücünün oğlu tarafından darp edildi. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken, her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YOL VERME TARTIŞMASI ŞİDDETE DÖNÜŞTÜ

Olay, 80 yaşındaki bir hastayı Gemlik Devlet Hastanesi'nden Bursa Şehir Hastanesi'ne götüren ambulansın, trafiğe takılmamak için emniyet şeridinde seyretmesiyle başladı. Bu sırada dinlenme tesislerinden yola çıkan S.Y. yönetimindeki lüks otomobil, ambulansın arkasına takıldı. Yol verme meselesi yüzünden ambulans şoförü Muhammet Ali K. (26) ile otomobil sürücüsü S.Y. arasında sözlü bir tartışma yaşandı.

ŞOFÖR DARP EDİLDİ

İddiaya göre, ambulans şoförü tartışma sırasında hakaret içeren sözler sarf edince, S.Y. aracıyla ambulansın önünü kesti. Araçtan inen S.Y. ve çocukları, ambulans ekibiyle tartışmaya devam etti. Tartışma sırasında S.Y.'nin 22 yaşındaki oğlu M.Y., ambulans şoförü Muhammet Ali K.'yı iki yumrukla darp etti. Ambulans şoförünün dudağı patladı ve olay yerinde kendi ekibi tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Şoför, hastanede dudağına atılan 12 dikişin ardından karakola giderek şikayette bulundu.

KARŞI TARAF DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Ambulans şoförü darp edildiği gerekçesiyle S.Y. ve oğlundan şikayetçi olurken, karşı taraf ise ambulans şoförünün kendilerine hakaret ettiğini iddia ederek şikayette bulundu. Her iki tarafın da birbirini suçladığı olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.