Hastanede skandal: Ölüm belgesini gören yakınları isyan etti

Antalya'da 61 yaşındaki Sami Gülhancıoğlu adlı yurttaş hayatını kaybetti. Ölüm raporuna 'künt kafa travması' ve 'Covid' yazıldı. Gülhancıoğlu'nun yakınları hastanenin ihmâli olduğunu söyleyerek suç duyurusunda bulundu.

Sami Gülhancıoğlu adlı 61 yaşındaki yurttaş, koronavirüse yakalandı. Gülhancıoğlu, 1 Nisan 2021 tarihinde yakınları tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İddiaya göre; burada acil servisteki muayene sırasında kendinden geçen Gülhancıoğlu yataktan düştü. Görevliler Gülhancıoğlu'nu kaldırıp yatağa oturttu. Ancak 61 yaşındaki koronavirüs hastası, kısa süre sonra yeniden bilincini kaybederek yere düştü.

9 gün sonra hayatını kaybetti

Düşmenin etkisiyle Gülhancıoğlu'nun kafatasında çatlak oluştu. Aynı günün akşamı bu nedenle ameliyata alınan Gülhancıoğlu, ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren Gülhancıoğlu, 10 Nisan 2021 tarihinde saat 18.30 sularında hayatını kaybetti.

Kafa travması ölüm raporunda

Hastane, Gülhancıoğlu'nun ölüm belgesine "künt kafa travması" ve "koronavirüs" yazdı. Gülhancıoğlu'nun cenazesi hastanedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından toprağa verildi.

Suç duyurusunda bulundular

Merhumun yakınları,ölüm belgesini görünce isyan etti. Gülhancıoğlu'nun bir yakını Kadir Tokgöz, ölümde hastanenin ihmâli olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Hastane yönetimi ise konuya ilişkin bir açıklama yaparak idari soruşturma başlatıldığını ve soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Organ Nakli Kişilik Değişikliklerine Yol Açabilir
Sağlıklı ve Lezzetli Bir Birliktelik: Kemik Sulu Yeşil Mercimek Çorbası!
Siz De Sürekli "Her Yerim Ağrıyor, Kolum Kalkmıyor" Diyenlerden Misiniz? Çareniz Bu Haberde!
Yaz aylarında cildinizi korumayı unutmayın
Selülit görünümünü azaltma yolları nelerdir?