Hatay Konteyner kentte korkutan yangın: Konteynerler kullanılmaz hale geldi!

Hatay'da bulunan bir konteyner kentte bugün çıkan yangın, büyük bir paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürülen yangında 2 konteyner kullanılamaz hale geldi.

Hatay'da bulunan bir konteyner kentte bugün çıkan yangın, büyük bir paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürülen yangında 2 konteyner kullanılamaz hale geldi.Yangın, öğle saatlerinde [Konteyner Kentin İsmi]'nde bulunan bir konteynerde çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan yangın, kısa sürede diğer konteynerlere de sıçradı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Meydana gelen yangın, gece saatlerinde Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan konteyner kentte meydana geldi. Konteynerden alevlerin çıktığını fark eden depremzede vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin yükselmesiyle yangına vatandaşlar müdahale etmeye başladı. Yangın, itfaiye ekiplerinin ve vatandaşların mücadeleleriyle çevredeki diğer konteynerlere sıçramadan söndürüldü. Yangında 2 konteyner kullanılmaz hale geldi. Yangın anında konteynerde kimsenin olmamasıysa olası faciayı önlenmiş oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı